[vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”3678″ us_bg_overlay_color=”rgba(0,0,0,0.25)”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]
استرالیا
گروه مهاجرتی سون استار: استرالیا به طور کامل در نیمکره جنوبی، بین اقیانوس هند و آرام، پایینتر از جنوب شرقی آسیا و شمال قطب جنوب واقع شده است. دور تادور این کشور را آب فراگرفته است. استرالیا با مساحت 7,617,930 کیلومتر مربع تقریبا اندازه (95%) ایالات متحده آمریکا (به استثنای آلاسکا) است. استرالیا کشوری خودمختار تحت نظارت انگلستان است که از سرزمین اصلی استرالیا، تاسمانی و چندین جزیره کوچکتر تشکیل شده است.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][us_image image=”3191″ size=”full” align=”left”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”تاریخچه استرالیا” font_container=”tag:h2|text_align:center” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23103fad%22%2C%22font-weight%22%3A%22800%22%2C%22font-size%22%3A%2240px%22%7D%7D”][us_separator][vc_column_text]گروه مهاجرتی سون استار: بومیان استرالیا حدود 65000 سال پیش، قبل از ورود اولین کاشفان هلندی در این اقلیم زندگی میکردند. در اوایل قرن هفدهم، هلندیها وارد این سرزمین شدند و نام هلند جدید را بر این قاره برگزیدند اما هلندیها تمایل چندانی به زندگی در این قاره نداشتند و در سال ۱۷۷۰، نیمه شرقی استرالیا توسط بریتانیای کبیر تسخیر شد.
در دهه ۱۸۵۰، بیشتر قاره توسط مهاجران اروپایی اکتشاف شد و پنج مستعمره دیگر در این قاره تأسیس شد. در سال ۱۹۰۰ میلادی، ملکه ویکتوریای انگلستان طی قانونی به استرالیا استقلال سیاسی اعطا کرد.
در ۱ ژانویه ۱۹۰۱، شش مستعمره با هم متحد شدند و مشترک المنافع استرالیا را تشکیل دادند. استرالیا از آن زمان یک سیستم سیاسی لیبرال دموکراتیک باثبات را حفظ کردهاست که به عنوان یک سلطنت قانون اساسی پارلمانی فدرال عمل میکند که شامل شش ایالت و ده قلمرو است.
استقلال کشور استرالیا بهطور رسمی در روز اول ژانویه ۱۹۰۱ اعلام شد و از این به بعد استرالیا به عنوان یک قلمرو همسود یا سرزمینی با حکومت مستقل اما در زمره کشورهای تحت حمایت بریتانیا درآمد. استرالیاییها از این روز به عنوان روز ملّی خود یاد میکنند. از سال ۱۹۰۱ تا سال ۱۹۲۷ که کانبرا تاسیس شد، فدراسیون استرالیا، ملبورن را پایتخت موقت کشور قلمداد میکرد.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”آب و هوای استرالیا” font_container=”tag:h2|text_align:center” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23103fad%22%2C%22font-weight%22%3A%22800%22%2C%22font-size%22%3A%2240px%22%7D%7D”][us_separator][vc_column_text]گروه مهاجرتی سون استار: استرالیا کوچکترین قاره دنیاست. این قاره در نیمکره جنوبی واقع شده است و فصول سال آن برعکس نیمکره شمالی است. ویژگی اصلی آب و هوای استرالیا ابتدای تابستان در دسامبر و شروع زمستان در ژوئن است. شگفت انگیز است، اینطور نیست؟ در واقع، این ویژگی متمایز همه کشورهای واقع در نیمکره جنوبی است.
آب و هوای استرالیا در سراسر هشت ایالت و قلمرو خود بسیار متفاوت است. چهار فصل در بیشتر نقاط کشور دیده میشود و در شمال استوایی استرالیا میتوان همزمان یک فصل مرطوب و خشک را مشاهده کرد. به طور کلی هر چه به قسمت شمالی استرالیا نزدیکتر شوید، تابستان ها شرجی و گرم، و هر چه به قسمت جنوبی نزدیک شوید، زمستانهای سردتری را تجربه خواهید کرد.
موقعیت استرالیا از سایر قاره ها دور است، بنابراین یک دنیای کاملا جداگانه وجود دارد. این قاره کوچک به طرز شگفت انگیزی از نظر ویژگی های طبیعی و آب و هوایی غنی است. همان طور که گفتیم زمان فصلهای استرالیا متفاوت با زمان فصلهای نیمکره شمالی است. دسامبر تا فوریه تابستان است. مارس تا مه پاییز است. ژوئن تا آگوست زمستان است. و سپتامبر تا نوامبر بهار است.
بهار: سپتامبر – نوامبر: در بهار روزها گرمتر است اما رطوبت هوا به اندازه تابستان نیست. بهار استرالیا خیلی گرم نیست اما خیلی سرد هم نیست تا حدودی شبیه هوای پاییز است.
مسابقات اسب دوانی جام ملبورن بزرگترین رویدادهای ملی در بهار است. تمام کشور این مسابقات را با علاقه تماشا میکنند. اکثر ساکنان شرط بندی میکنند و با هیجان بالا و پایینهای مسابقه را در پیست مسابقه تماشا میکنند.
تابستان: دسامبر – فوریه: در طول تابستان، میانگین دما بین 18.6 – 25.8 درجه سانتیگراد (65.5 – 78.4 درجه فارنهایت) و میانگین رطوبت تا 65٪ افزایش مییابد. زمانی که دمای آب به 21.9 – 23.7 درجه سانتیگراد میرسد، این زمان عالی برای لذت بردن از سواحل فراوان سیدنی است.
پاییز : مارس – مه: در پاییز، آب و هوای مطبوع با دمای متوسط بین 12.7 – 22.7 درجه سانتی گراد (55 – 73 درجه فارنهایت) و بارندگی بسیار کم است. شهر و روستا رنگ قرمز، نارنجی و طلایی به خود میگیرد.
زمستان: ژوئن – آگوست : دما معمولا بین 3-11 درجه سانتی گراد (37-51 درجه فارنهایت) کاهش مییابد. زمستان بهترین زمان سال در استرالیا محسوب میشود. در زمستان میتوان از شنا در آبهای مرجانی بزرگ یا اسنوبورد در ایالت ویکتوریا لذت برد.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”اقتصاد استرالیا” font_container=”tag:h2|text_align:center” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23103fad%22%2C%22font-weight%22%3A%22800%22%2C%22font-size%22%3A%2240px%22%7D%7D”][us_separator][vc_column_text]گروه مهاجرتی سون استار: استرالیا کشوری بسیار توسعه یافته با دوازدهمین اقتصاد بزرگ جهان است. این کشور اقتصاد پردرآمدی دارد و دهمین کشور از بالاترین درآمد سرانه در جهان است. استرالیا یک قدرت منطقه ای است و سیزدهمین هزینه نظامی را در جهان دارد.
استرالیا کشوری توسعه یافته با اقتصاد متکی بر بازرگانی و کشاورزی است. متوسط نرخ رشد تولید ناخالص داخلی استرالیا مابین سالهای 1901 تا 2000 سالانه 3.4 درصد بود. برخلاف بسیاری از کشورهای همسایه آسیای جنوب شرقی، روند استقلال در استرالیا نسبتا صلحآمیز بود و بنابراین تاثیر منفی قابل توجهی بر اقتصاد و کیفیت زندگی در این کشور نداشت.
این کشور معادن فراوانی دارد. شرکای بازرگانی استرالیا بیشتر چین، ژاپن و کره جنوبی در آسیا و نیز ایالات متحده آمریکا هستند. بنا بر گزارش بانک جهانی، این کشور در سال ۲۰۰۵ از نظر تولید ناخالص داخلی یا “GDP” در رده پانزدهم جهان قرار داشتهاست و نیز بر پایه گزارش برنامه توسعه سازمان ملل متحد، استرالیا از نظر شاخص توسعه انسانی در سال ۲۰۰۶ سومین کشور توسعه یافته جهان به حساب میآید.
محصولات اصلی استرالیا نیشکر، پنبه، غلات و گوشت است. مجموع صادرات این کشور در سال ۲۰۱۹ حدود ۲۶۶ میلیارد دلار و واردات آن حدود ۲۲۱ میلیارد دلار بودهاست. واحد پول این کشور دلار استرالیا نام دارد. هر دلار استرالیا معادل ۰٫۷۳۹ دلار آمریکاست. (آوریل ۲۰۲۲).
نرخ اشتغال استرالیا
بر اساس برآوردهای تعدیل فصلی اداره آمار استرالیا “ABS”، نرخ بیکاری در اکتبر 2021 با 0.6 واحد افزایش به 5.2 درصد رسید.
در طول 40 سال اخیر، نرخ بیکاری در استرالیا مقدار کمی معادل 4.2 درصد و مقدار زیادی نزدیک به 17 درصد (در اواسط دهه نود) را تجربه کرده که نرخ فعلی بیکاری در استرالیا، در یکی از بهترین میزانها در 40 سال اخیر قرار دارد. همچنین در طول 40 سال اخیر، تعداد پوزیشنهای شغلی آزاد همواره به صورت صعودی از میزان زیر 50 هزار جایگاه شغلی آزاد (در اوایل دهه 80 میلادی) به بیش از 250 هزار جایگاه آزاد شغلی در زمان فعلی رسیده است که این به معنای پیشرفت چشمگیری در زمینه اشتغالزایی است.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”زندگی در استرالیا” font_container=”tag:h2|text_align:center” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23103fad%22%2C%22font-weight%22%3A%22800%22%2C%22font-size%22%3A%2240px%22%7D%7D”][us_separator][vc_column_text]
گروه مهاجرتی سون استار: در میان قابل زندگیترین شهرهای جهان در سال ۲۰۰۸ به گزارش اکونومیست، ملبورن دوم، پرت چهارم، آدلاید هفتم و سیدنی نهم بود.
زندگی در استرالیا مزایا و معایب زیادی دارد. به طور کلی، فرهنگ کشور گرم و مهمانپذیر است به طوری که پذیرای انواع مهاجت کاری، مهاجرت تحصیلی، سرمایه گذاری و .. است. با این حال، مهاجران باید با بازار مسکن رقابتی دست و پنجه نرم کنند. وسعت این کشور همچنین میتواند منجر به احساس انزوا شود، حتی اگر در یکی از شهرهای اصلی کشور زندگی کنید.
یکی از مزایای بیشمار زندگی در استرالیا، مراقبتهای بهداشتی آن است. این کشور از یک سیستم جهانی پشتیبانی میکند و مهاجران میتوانند در حین زندگی در اینجا مراقبتهای با کیفیت بالا دریافت کنند. در صورت اقامت دائم میتوانند به صورت رایگان یا با هزینههای بسیار کم، خدمات پزشکی دریافت کنند.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]
نرخ حقوق و سطح زندگی
متوسط حقوق سالانه در استرالیا “91550 AUD” (64000 دلار آمریکا) است که به خصوص در مقایسه با سایر کشورها نسبتا بالا است. هرچه که شرایط زندگی در استرالیا نسبتا ساده و لذتبخش به نظر میرسد، شرایط کاری در این کشور کمی دشوار است. هزینه زندگی در استرالیا در قبال ارائه یک کیفیت زندگی بسیار خوب تا حدی بالا است. به همین دلیل بدون داشتن یک کار خوب نمیتوان یک زندگی سطح بالا در این کشور داشت. استرالیا برای زندگی افرادی مناسب است که در یک مهارت خاص متخصص هستند.[/vc_column_text][vc_column_text]استرالیا خانه برخی از منحصر به فردترین حیوانات جهان است. مهاجران به راحتی میتوانند اوقات فراغت خود را با کاوش در “Outback” در جستجوی کانگوروها، کوالاها و موارد دیگر پر کنند.
تقریبا تمام شهرهای اصلی استرالیا از برترین مقاصد قابل زندگی در سطح جهان محسوب میشوند. این شامل شهرهایی مانند سیدنی، ملبورن و پرث میشود. منبع: Nnmbeo[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][us_image image=”3139″][us_image image=”3141″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”سفر توریستی استرالیا” font_container=”tag:h2|text_align:center” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23103fad%22%2C%22font-weight%22%3A%22800%22%2C%22font-size%22%3A%2240px%22%7D%7D”][us_separator][vc_column_text]گروه مهاجرتی سون استار: استرالیا سرزمین رویاهاست. از افسانههای مقدس دوران رویایی بومیان، زمانی که ارواح بزرگ صخرههای مرجانی، جنگلهای بارانی و بیابانهای قرمز را تداعی میکردند تا مسافران صندلی راحتی که استرالیا را مقصد رویایی خود توصیف میکردند، “Land Down Under” سزاوار این همه تبلیغات است. استرالیا کوچکترین قاره و بزرگترین جزیره جهان، تقریبا به اندازه ایالات متحده است، اما جمعیتی به اندازه ایالت نیویورک داشته و برخی از عجیبترین موجودات حیات وحش روی کره زمین دارد.
استرالیا همچنین سرزمین تضادهای خیره کننده و زیباییهای دیدنی است. در امتداد ساحل، میتوانید شهرهای پرجنبوجوش، جزایر شنی وسیع، جنگلهای بارانی باستانی و یکی از شگفتانگیزترین شگفتیهای طبیعی سیاره را کشف کنید: دیواره مرجانی بزرگ. در “Outback”، پارکهای ملی ناهموار و بیابانهای سرخ، بیابانهای باشکوه، جنگلهای بارانی زیبا و کوههایی با کلاهکهای برفی و .. بهترین سفرهای ماجراجویانه را ارائه میکنند.
همه چیز را در استرالیا با احساس آرامش و مردمی صمیمی تکمیل میشود و جای تعجب نیست که استرالیا رتبه برتر را در لیستهای معتبر در سراسر جهان را کسب میکند. با فهرست برترین جاذبههای استرالیا، ماجراجوییهای خود را آغاز کنید.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”شرایط مهاجرت به استرالیا” font_container=”tag:h2|text_align:center” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23103fad%22%2C%22font-weight%22%3A%22800%22%2C%22font-size%22%3A%2240px%22%7D%7D”][us_separator][vc_column_text]روش های مختلفی برای اقامت در استرالیا وجود دارد که هر کدام قوانین و مقررات خاص خود را دارند، اما برای مهاجرت به هر کشور یکسری شرایط کلی وجود دارد و یکسری شرایط مربوط به نوع Immigration است.
شرایط کلی مهاجرت به استرالیا به شرح زیر است:
- داشتن مدرک زبان تافل، آیلتس، PTE
- انتخاب روش مهاجرتی
- داشتن کمتر از 45 سال سن
- ارائه مدرک تحصیلی همراه با ریز نمرات
- اخذ ویزا از اداره مهاجرت استرالیا
- ارائه هزینه های ویزا
- نمره کل حداقل 65 داشته باشد
- ارائه تجربه کاری
مدارک لازم برای مهاجرت به استرالیا
برای دریافت ویزای استرالیا بسته به هدف سفر، مدارک مختلفی مورد نیاز خواهد بود، اما به طور کلی برخی از مدارک برای هر نوع ویزا مشترک است.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”5/6″][vc_column_text]
- پاسپورت با عکس
- فرم ویزای استرالیا
- هزینه ویزا
- کارت شناسایی ملی
- سوء پیشینه پلیس
- گواهی خانواده
- شواهدی مبنی بر تمکن مالی
- بیمه سلامت
- اسناد اقامت موقت
- برنامه سفر تفصیلی
- اجازه نامه کارفرما
- دعوت نامه
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][us_image image=”3086″ size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][us_separator][vc_column_text css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22_content_primary%22%7D%7D”]
آیا میدانید چقدر شانس مهاجرت دارید؟
جهت مشاوره رایگان فرم ارزیابی را پر کنید
[/vc_column_text][us_btn label=”فرم ارزیابی” link=”url:https%3A%2F%2Fsarafiseven.ir%2F%25d9%2581%25d8%25b1%25d9%2585-%25d8%25a7%25d8%25b1%25d8%25b2%25db%258c%25d8%25a7%25d8%25a8%25db%258c-%25d9%2585%25d9%2587%25d8%25a7%25d8%25ac%25d8%25b1%25d8%25aa%2F|target:_blank” style=”6″ align=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][us_image_slider ids=”2647,2645,2643,2641,2639″ fullscreen=”1″ autoplay=”1″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%231f58de%22%7D%7D”]
« برای دانلود pdf کشور استرالیا کلیک نمایید. »
[/vc_column_text][us_btn label=”دانلود” link=”url:https%3A%2F%2Fsarafiseven.ir%2Fwp-content%2Fuploads%2F2022%2F10%2FPresentation-S.S.I-Fa-Australia.pdf|target:_blank” align=”center”][/vc_column][/vc_row]